Actualiteiten

Via deze actualiteitenpagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Den Brink.


Overlijden Harry Huiting

Middels deze weg willen we u allen berichten dat op 6 december jongsleden onze oud-voorzitter Harry Huiting is overleden. Op 13 december zal er afscheid van hem worden genomen in het crematorium Waalstede te Nijmegen.

Als correspondentieadres geldt:
Voorzitter Den Brink
p/a Sint Stephanusstraat 14
6942 JL  Didam

Eventueel ontvangen reacties zullen aan de echtgenote van Harry worden overhandigd.


4-12-2017  Het bestuur heeft besloten de overeenkomst met Duthler te Varsseveld per direct te laten vervallen.

 


Momenteel zijn wij druk bezig om de nieuwe lidmaatschapspassen voor het jaar 2018 te vervaardigen. U kunt daarom uw pas voor het einde van dit jaar tegemoet zien. Per 1-10-2017 is het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd, zoals ook aangegeven in onze statuten. Deze kunt u elders op onze website vinden. 

 


Fors inkoopvoordeel voor Den Brink leden bij De Diepvriesman

 

 Vanaf nu kunt u ook profiteren van inkoopvoordeel bij De Diepvriesman. Wij zijn de specialist in Nederland in diepgevroren vlees-, kip-, vis-, groente- en aardappel- producten. Alles voor een heerlijke maaltijd, met daarnaast nog een groot assortiment ijs en (diepvries)gebak. De Diepvriesman biedt ook een groot assortiment van 70 verschillende kant en klare topmaaltijden bereid in een typisch Hollandse keuken. Heerlijke Hollandse maaltijden met veel culinaire hoogstandjes. Alles diepgevroren, waardoor de kwaliteit en smaak gelijk is aan die van versproducten, maar wel heel veel langer houdbaar. Dus kies nu ook voor het gemak van De Diepvriesman. U ontvangt 15% korting op het hele assortiment (ook aanbiedingen).

LET OP, INTRODUCTIEVOORDEEL:
De hele maand november ontvangt u geen 15 maar 25% kassakorting! Bestel snel en proef het gemak van De Diepvriesman. Gebruik hiervoor kortingscode: BRI10.

www.diepvriesman.nl   T: 0318-521600

                                                
 

 

19 juli 2017 - Wij verwelkomen Rob Besselink & van der Woude als nieuwe leverancier.

Vanaf half juli is Thuisin Rob Besselink & van der Woude aan de Havenstraat 136 te Doetinchem toegevoegd als nieuwe leverancier van Den Brink. In deze stijlvol ingerichte zaak treft u een ruim assortiment aan wat bestaat uit: Verf, behang, glas, vloeren, raamdecoraties, gordijnen, meubels, kasten en accessoires. 

Bekijk eens de leverancierspagina op deze site voor meer informatie en kortingen.

Wij hopen dat dit een positieve aanvulling is voor onze leden, doe er dus uw voordeel mee.
 

21 april 2017 - Nieuwe leverancier:  Groencentrum van Reine te Velp

Het voorjaar komt eraan en dan wordt het tijd voor alles wat groeit en bloeit! Wij zijn daarom ook blij u onze nieuwe leverancier te mogen voorstellen, namelijk;

Groencentrum van Reine, Anna Geertruida Hofkeslaan 3 te Velp.   Telnr.: 026 - 3629700    Website: www.vanreine.nl

Kortingen: 10% op alle planten, 5% op potgronden en meststoffen. (niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties)

 
 

 


23 februari 2017 - Nieuwe leverancier Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

 

Met trots kunnen wij u melden dat Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar dit jaar is toegetreden als leverancier van Den Brink. Als Den Brink-lid krijgt u15% korting op hotel-, dag- en avondarrangementen. Verdere informatie kunt u vinden op de desbetreffende leverancierspagina. Alvast heel veel plezier gewenst bij uw bezoek aan Wunderland Kalkar! 

 


 

5 december 2016 - STOPZETTEN COLLECTIEVE KORTING INTERPOLIS VERZEKERING, UPDATE!

Begin oktober hebben wij gemeld dat Interpolis met ingang van 1 januari 2017 gaat stoppen met het aanbieden van collectieve verzekeringen voor Den Brink leden en dat naar aanleiding daarvan door het bestuur direct actie is ondernomen. Het resultaat van deze gesprekken is dat we afspraken hebben gemaakt met Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs, die uw bestaande verzekering met korting kan onderbrengen bij Klaverblad Verzekeringen, zie de advertentie hieronder. 
Uiteraard kunt u ook terecht bij de bij ons aangesloten verzekeringsmaatschappij Univé, zie hiervoor de leverancierspagina. 

Advertentie Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs


1 december 2016 - NIEUWE LEVERANCIER

 

Bent u op zoek naar een (nieuwe) kachel of haard? Ook hiervoor kunt u nu terecht bij een Den Brink leverancier. 
Bij 't Kachelhuus van der Vlist in Ede kunt u o.a. terecht voor hout- en gaskachels, pelletkachels, inzetkachels, liftdeurhaarden en openhaarden. De leverancierspagina van 't Kachelhuus is toegevoegd aan het leveranciersregister. 
Breng een bezoek aan 't Kachelhuus van der Vlist en maak gebruik van uw Den Brink korting!

 

 


22 november 2016 - NIEUWE LEVERANCIERS

 

Den Brink mag wederom twee nieuwe leveranciers verwelkomen. De eerste leverancier is Vloeren Studio Duiven, gevestigd aan de Dijkgraaf 3 in Duiven. U kunt bij Vloeren Studio Duiven terecht voor ambachtelijk parket, verouderde vloeren, duo planken, maatwerk, lamelparket, pvc vloeren en laminaat.
De tweede leverancier is Juwelier Royals met vestigingen in Apeldoorn, Doetinchem en Wageningen. Naast horloges en sieraden kunt u bij Juwelier Royals ook terecht voor een eigen ontwerp en herdenking sieraden gemaakt in het eigen atelier.
De leverancierspagina's van beide leveranciers zijn toegevoegd aan het register op deze site. 

 

 

 

 


11 juli 2016 - 2E VESTIGING VOOR 'T BRILLEHUUS 

Den Brink leverancier 't Brillehuus in Tolkamer heeft begin juni een tweede vestiging geopend op de Wilhelminastraat 36 in Didam.
Ook in deze vestiging kunt u terecht met uw lidmaatschapskaart van Den Brink. Zie voor meer informatie de leverancierspagina van 't Brillehuus. Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Renkum

Copyright © 2015. All Rights Reserved.