Actualiteiten

Via deze actualiteitenpagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Den Brink.


AANVRAGEN KOPIE LEDENPAS

Per vandaag zal het verstrekken van een kopie ledenpas niet langer gratis zijn. De reden hiervan is dat het aantal aanvragen de afgelopen jaren behoorlijk is toegenomen en onze administratie nu veel tijd kwijt is met de aanmaak en het verzenden ervan.

Heeft u om welke reden dan ook een kopie ledenpas nodig dan kan dat door overmaking van € 2,50 op rekeningnummer NL96INGB0003782456  t.n.v. (Inkoopvereniging) Den Brink, onder vermelding van: Kopie ledenpas.  De pas wordt dan z.s.m. naar u toegestuurd. Vanzelfsprekend moet de jaarcontributie wel zijn voldaan.

Bestuur Den Brink                       25-01-2018


LEVERANCIERSREGISTER NODIG?

Regelmatig krijgen wij van leden het verzoek om hen het meest actuele leveranciersregister toe te zenden, ondanks dat dit (gratis) op de site van www.denbrink.nl is te downloaden. Het Dagelijks Bestuur heeft daarom besloten om alsnog een papieren versie van dit document beschikbaar te stellen. Tegen kostprijs en inclusief verzendkosten kan het register op aanvraag worden toegezonden. Na overmaking van € 11,95 en onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer en "Leveranciersregister" zal de verzending ervan zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

Contributie Den Brink

Er bereiken ons de nodige vragen van leden die bij onze leverancier van Haaren & de Roo via het Brinkcontract een verzekering hebben afgesloten. Door van Haaren & de Roo is toegezegd dat zij de contributie zullen betalen voor Brinkleden die bij hen onder het contract van Den Brink verzekerd zijn. Dit is inderdaad één van de met hen gemaakte afspraken en daar wordt ook zonder meer gehoor aan gegeven.  De penningmeester van Den brink heeft inmiddels met Van Haaren & de Roo gesproken over hoe dit praktisch uitgevoerd gaat worden. 

Juridisch is het namelijk niet toegestaan dat Van Haaren & de Roo de contributie voor de betrokken leden gaat betalen aan Den Brink, zij mogen het wel direct aan hen vergoeden. Dit betekent dat u als Den Brink-lid zelf verantwoordelijk bent voor de contributiebetaling 2018, middels de automatische incasso of door de handmatige betaling. (Zie hiervoor de bij het magazine meegestuurde brief wat voor u van toepassing is). 

Van Haaren & de Roo gaat eind februari 2018 een lijst met verzekerden opstellen die gebruik maken van het contract met Den Brink en vervolgens door ons laten controleren of dit in 2017 ook  betalende leden van Den Brink waren. Ook de bankrekeningnummers en de 2 mogelijke contributiebedragen € 7,00 en € 8,50 worden in die controle meegenomen, zodat het juiste bedrag naar het juiste nummer (lees Den Brink-lid) kan worden overgemaakt. Na deze controle wordt de door u betaalde contributie door van Haaren & de Roo aan u overgemaakt. Naar verwachting zal dit in maart of april op uw rekening worden bijgeschreven.

Kort samengevat: U betaalt de contributie aan Den Brink en van Haaren & de Roo maakt na de controle het verschuldigde bedrag (€ 7.00 of € 8,50) aan u over.

Het bestuur van Den Brink en Van Haaren & de Roo

 


Overlijden Harry Huiting

Middels deze weg willen we u allen berichten dat op 6 december jongstleden onze oud-voorzitter Harry Huiting is overleden. Op 13 december was de crematieplechtigheid te Nijmegen.

Als correspondentieadres geldt:
Voorzitter Den Brink
p/a Sint Stephanusstraat 14
6942 JL  Didam

Eventueel ontvangen reacties zullen aan de echtgenote van Harry worden overhandigd.


4-12-2017  Het bestuur heeft besloten de overeenkomst met Duthler te Varsseveld per direct te laten vervallen.

 


 

Fors inkoopvoordeel voor Den Brink leden bij De Diepvriesman

 

 Vanaf nu kunt u ook profiteren van inkoopvoordeel bij De Diepvriesman. Wij zijn de specialist in Nederland in diepgevroren vlees-, kip-, vis-, groente- en aardappel- producten. Alles voor een heerlijke maaltijd, met daarnaast nog een groot assortiment ijs en (diepvries)gebak. De Diepvriesman biedt ook een groot assortiment van 70 verschillende kant en klare topmaaltijden bereid in een typisch Hollandse keuken. Heerlijke Hollandse maaltijden met veel culinaire hoogstandjes. Alles diepgevroren, waardoor de kwaliteit en smaak gelijk is aan die van versproducten, maar wel heel veel langer houdbaar. Dus kies nu ook voor het gemak van De Diepvriesman. U ontvangt 15% korting op het hele assortiment (ook aanbiedingen).

LET OP, INTRODUCTIEVOORDEEL:
De hele maand november ontvangt u geen 15 maar 25% kassakorting! Bestel snel en proef het gemak van De Diepvriesman. Gebruik hiervoor kortingscode: BRI10.

www.diepvriesman.nl   T: 0318-521600

                                                
 

 

19 juli 2017 - Wij verwelkomen Rob Besselink & van der Woude als nieuwe leverancier.

Vanaf half juli is Thuisin Rob Besselink & van der Woude aan de Havenstraat 136 te Doetinchem toegevoegd als nieuwe leverancier van Den Brink. In deze stijlvol ingerichte zaak treft u een ruim assortiment aan wat bestaat uit: Verf, behang, glas, vloeren, raamdecoraties, gordijnen, meubels, kasten en accessoires. 

Bekijk eens de leverancierspagina op deze site voor meer informatie en kortingen.

Wij hopen dat dit een positieve aanvulling is voor onze leden, doe er dus uw voordeel mee.
 

21 april 2017 - Nieuwe leverancier:  Groencentrum van Reine te Velp

Het voorjaar komt eraan en dan wordt het tijd voor alles wat groeit en bloeit! Wij zijn daarom ook blij u onze nieuwe leverancier te mogen voorstellen, namelijk;

Groencentrum van Reine, Anna Geertruida Hofkeslaan 3 te Velp.   Telnr.: 026 - 3629700    Website: www.vanreine.nl

Kortingen: 10% op alle planten, 5% op potgronden en meststoffen. (niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties)

 
 

 


23 februari 2017 - Nieuwe leverancier Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

 

Met trots kunnen wij u melden dat Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar dit jaar is toegetreden als leverancier van Den Brink. Als Den Brink-lid krijgt u15% korting op hotel-, dag- en avondarrangementen. Verdere informatie kunt u vinden op de desbetreffende leverancierspagina. Alvast heel veel plezier gewenst bij uw bezoek aan Wunderland Kalkar! 

 


 

5 december 2016 - STOPZETTEN COLLECTIEVE KORTING INTERPOLIS VERZEKERING, UPDATE!

Begin oktober hebben wij gemeld dat Interpolis met ingang van 1 januari 2017 gaat stoppen met het aanbieden van collectieve verzekeringen voor Den Brink leden en dat naar aanleiding daarvan door het bestuur direct actie is ondernomen. Het resultaat van deze gesprekken is dat we afspraken hebben gemaakt met Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs, die uw bestaande verzekering met korting kan onderbrengen bij Klaverblad Verzekeringen, zie de advertentie hieronder. 
Uiteraard kunt u ook terecht bij de bij ons aangesloten verzekeringsmaatschappij Univé, zie hiervoor de leverancierspagina. 

Advertentie Van Haaren & De Roo Financieel Adviseurs


 Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Renkum

Copyright © 2015. All Rights Reserved.