Per 1 januari 2019 wordt het lage BTW tarief aangepast van 6% naar 9%. Als gevolg van deze BTW verhoging hebben we de prijzen van onze maaltijden en bijgerechten aangepast. Daarnaast worden wij sinds geruime tijd geconfronteerd met stijgende grondstofprijzen. Omdat wij dit niet ten koste willen laten gaan van de kwaliteit van onze producten zijn wij genoodzaakt een prijswijziging door te voeren. Via de onderstaande links kunt u de nieuwe prijslijsten bekijken/downloaden. De nieuwe prijzen gaan in op 1 januari 2019. Prijslijsten van eerdere data vervallen daarmee.

Assortiment   ́Dineren à la carte ́.

We hebben gemerkt dat met de productwisselingen die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd, een dusdanig uitgebalanceerd aanbod is ontstaan dat daarmee aan nagenoeg iedere vraag voldaan kan worden. Om die reden hebben we ervoor gekozen in 2018 geen wijzigingen door te voeren, uiteraard behoudens de nodige actie -c.q., seizoensmaaltijden (lente, zomer, kerst). Dat betekent dat de huidige catalogus nog een jaar geldig zal zijn. De verwachting is dat in 2019 de ́klassiekers ́ uit het assortiment wel weer aangevuld zullen worden met de nodige nieuwe recepturen en dus een nieuwe catalogus uitgegeven zal worden. In november zullen wij uw maaltijdgebruikers informeren.

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd . Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons via binnendienst@apetito.nl of op telefoonnummer 0541–58 17 20.

 

Met vriendelijke groet,
apetito B.V.
Anne-Marie van der Valk
Hoofd verkoop binnendienst