Den Brink is een vereniging waarbij ongeveer 80 verschillende winkels en bedrijven zijn aangesloten. Het merendeel hiervan is gevestigd in de provincie Gelderland maar hebben zij filialen elders, dan kunt u daar ook terecht. Verder werken wij met enkele landelijk opererende ondernemingen en verzekerings-maatschappijen. Den Brink is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft geen winstoogmerk als doel.

Op dit moment zijn er zo’n 11.000 leden aangesloten. Liever praten we niet over leden maar over gezinnen, omdat de voordelen van het lidmaatschap niet alleen voor het lid maar ook voor zijn of haar inwonende gezinsleden gelden. U kunt daarbij denken aan kortingen op huishoudelijke artikelen, gereedschappen, meubels, bouwmaterialen, rijwielen en noem maar op. En uiteraard niet te vergeten de diverse verzekeringen. Zomaar een kleine greep uit het uitgebreide assortiment waarmee de bij ons aangesloten ondernemers u  van dienst kunnen zijn.

Ons streven is om het totale aanbod van goederen en diensten zo groot mogelijk te maken maar daarbij de contributie van de leden zo laag mogelijk te houden.