Betalingsinformatie

Betalingsinformatie voor lidmaatschap

Automatische incasso – € 7,00 per jaar: Voor het bedrag van slechts € 7,00 per jaar kun je genieten van alle voordelen die het Den Brink lidmaatschap te bieden heeft. Door gebruik te maken van een automatische incasso, profiteer je van het gemak van een automatische jaarlijkse betaling. Dit betekent dat je volledige toegang krijgt tot exclusieve kortingen en voordelen voor een zeer betaalbaar bedrag.

Eenmalige inschrijfkosten –  € 3,50: Bij het aanmelden als nieuw lid vragen we een eenmalige inschrijfkosten van slechts € 3,50. Deze kleine bijdrage stelt ons in staat om jouw lidmaatschap soepel te verwerken en jou toegang te geven tot de vele voordelen die op jou wachten.

Kies voor gemak en waarde: We raden ten zeerste aan om te kiezen voor automatische incasso als betalingswijze. Dit bespaart niet alleen geld, maar zorgt er ook voor dat je nooit meer een betaling mist en altijd toegang hebt tot de voordelen van Den Brink. Het is de eenvoudigste en meest zorgeloze manier om lid te zijn en te profiteren van de geweldige kortingen en extra’s die we bieden.

Automatische Incasso

Bij Den Brink willen we ervoor zorgen dat het lidmaatschap zo soepel en eenvoudig mogelijk verloopt, door middel van automatische incasso voor het innen van de contributie. Het enige wat je hoeft te doen, is de machtiging downloaden, invullen en ondertekenen.

Zodra je de machtiging hebt ingevuld en ondertekend, zijn er twee eenvoudige manieren om deze naar ons op te sturen:

Per post:
Den Brink
Postbus 136
6871 ET Renkum

Per e-mail:
Je kunt de ingevulde en ondertekende machtiging scannen en e-mailen naar info@denbrink.nl. We zorgen ervoor dat de machtiging veilig wordt ontvangen en verwerkt.

Met automatische incasso hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig betalen van contributie. Het bedrag wordt op tijd en nauwkeurig van je rekening afgeschreven, zodat je zorgeloos kunt genieten van alle voordelen van het Den Brink lidmaatschap.

Kies voor gemak en stuur vandaag nog jouw ingevulde machtiging op. Het duurt slechts enkele minuten, maar het bespaart je veel tijd en moeite in de toekomst.
Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@denbrink.nl. We staan altijd klaar om je te assisteren.

Bedankt voor het vertrouwen in Den Brink. We kijken ernaar uit om u als gewaardeerd lid te verwelkomen!

Formulier